Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Uitwisseling, 05 juli 2018 19:30:00

Algemene vergader informatie

Uitwisseling over formatieve knelpunten en over het concept-CUP

Datum:
05 jul. 2018, 19:30
Locatie:
Raadzaal

Algemene vergaderstukken (15)

Uitklappen Inklappen

Agenda

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • A. Toelichting formatieve knelpunten

    19.30 - 20.30 uur
    Informerend
    Tijdens de informatieronde over de Voorjaarsnota heeft college toegezegd toelichting te geven op de formatieve knelpunten. In overleg met het Presidium wordt dit onderwerp toegevoegd aan de Uitwisseling op 5 juli.
  • B. Toelichting concept-CUP aan de raad

    20.30 - 22.00 uur
    Informerend
    Het College licht in deze uitwisseling de plannen voor de komende collegeperiode (2018-2022) toe. Het concept-CUP ligt voor ter consultatie. Er vindt geen besluitvorming over plaats.
    In het CUP zijn de kaders van het coalitieakkoord verder uitgewerkt en vertaald naar bestuursopdrachten: opdrachten aan de ambtelijke organisatie om de gestelde doelen en gemaakte afspraken te realiseren.
    De bestuursopdrachten zijn ingericht volgens de vier W-vragen zoals ze ook worden gebruikt in de programmabegroting: Wat willen we bereiken? met Wie werken we samen? Wat gaan we daarvoor doen? Wat gaat het kosten?
    Aan de uitwisseling kan worden deelgenomen door raadsleden en fractievertegenwoordigers, waarbij geen maximum aantal deelnemers per fractie geldt. Het is toegestaan dat aanwezigen op de publieke tribune verduidelijkende vragen stellen.

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen